Valitan tämän kuvan kehnoa kuvakulmaa, josta sisärakenne ei oikein pääse oikeuksiinsa.
Tuoksu oli voimakkaasti ja miellyttävästi mausteinen. Myös rommiaromin pystyi aistimaan tuoksussa. Paistojälki oli jo tummahkoa sorttia. Hillosilmä oli iso ja himmeä. Sokerikuorrute oli valkea ja siisti. Maku oli voimakkaan mausteinen ja romminen. Kosteutta löytyi nyt huomattavasti (vrt. viime vuoteen), mutta ei juurikaan mitään kittimäisyyttä. Rasvainen tuntemus oli heikko ja häviävä. Rakenne oli melko sileä. Suutuntumaan olisi kaivannut hieman lisää mantelirouhetta. Hillosilmä oli himmeä, mutta maku oli voimakkaasti vadelmainen. Varmaan tähänkin olisi olemassa ratkaisunsa, jossa hillosilmään saisi aikaan herkullisen houkuttelevan kiillon maun siitä kärsimättä.
![]() |
Arviointikuvio |
Loppuarvio: tyyppiesimerkki siitä, miten torttu voi olla tasaisen kostea ja rakenne pysyy silti hyvin kasassa. Tänä vuonna ei puhettakaan mistään maustekakusta vaan selvästi runebergiläisten aatelia. Hyvin lähellä täysiä pisteitä. Annan neljä ja puoli (4,5) tähteä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti