
Rasia oli kauttaaltaan läpinäkyvä ja se suojasi sisällyksiään hyvin (hillosilmä säilyi ehjänä kotiin asti :) ). Paistoväri oli hyvä. Hillosilmä oli iso ja samea. Sokerikuorrute oli väriltään vaaleanpunainen. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä. Kun tortun otti käteen, se tuntui kokoonsa nähden hyvin kevyeltä. Siis selvästi kuivatortturyhmäläisiä. Olisivatkohan nämä tortut päässeet kuivumaan normaalia enemmän? Laatikosta en löytänyt pakkauspäivämääriä tai parasta ennen -merkintöjä, enkä hoksannut niitä kahvilassakaan katsella, josko vaikka olivat hyllyn kulmassa.
Halkaistun tortun väri oli vaaleankellertävä. Samalla näki selvästi, että hillolle oli koverrettu pieni lisäsyvennys. Keskustaan oli jäänyt selviä onkaloita, mikä osaltaan selitti keveyden tunnetta. Toivottavasti tämä rakennepiirre oli vain ostamissani yksilöissä eikä toistunut laajemmasssa joukossa. Tuntuu jotenkin hassulta ostaa "ilmaa" tuotteissa, joihin se ei kuulu. Mantelirouheella tekstuurista oli saatu sopivan murea eli ei liian tiivis, mutta ei höttökään.
Loppuarvio: maku oli kevyesti mausteinen. Kardemumman sieltä ainakin tunnisti. Torttu oli erittäin kuiva. Ihan mukiin menevä mausteinen kuivakakku, mutta ei tämä runebergiläinen ole! Annan kaksi (2) tähteä.
EDIT: Tuoteselostetiedot löytyivät kauppoihin toimitetuista rasioista. Lisään senkin kuvan mukaan "jälkitoimituksena".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti